ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ  There are no products in this category.

Subcategories

Μπλουζάκια

Όμορφα μπλουζάκια με στρας για τη νύφη αλλά και τις φίλες. Πάντα λευκό για τη νύφη και φούξια ή μαύρα για τις φίλες. Διαλέξτε τα σχέδια που σας εκφράζουν καλύτερα και προκαλέστε εντύπωση. Οι φιόγκοι είναι σε διάφορα χρώματα και τυχαίοι σε κάθε μπλουζάκι.

Οι προτινόμενοι συνδιασμοί δεν είναι υποχρεωτικοί! Επιλέξτε συνδιασμούς σύμφωνα με την δική σας φαντασία!

Μέγεθος: small/medium

Τουτού

Όλες μικρές ονειρευόμασταν ότι θα γίνουμε μπαλαρίνες.... ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας!
Σε διάφορα χρώματα για να επιλέξει η κάθεμιά αυτό που της ταιριάζει! Πάνω από κολάν ή και σκέτο για τις πιο τολμηρές! Ιδανικό και για καλοκαιρινά πάρτυ στην παραλία!

Σετ

Η καθεμία φιλενάδα μπορεί να έχει το δικό της στυλ με αυτά τα χαριτωμένα σετ με αυτάκια, ουρίτσες και παπιγιόν!

Χαβανέζα

Δώστε στο πάρτυ σας κάτι εξωτικό.... σα να είστε στην Χαβάη! Και θα σας μείνουν και για τις απόκριες! 

Κορδέλες

Τόσα χρόνια βλέπατε στην τηλεόραση τις όμορφες εστεμμένες να τους περνάνε κορδέλες. Ήρθε λοιπόν κι η δική σας ώρα! Είτε είστε η μέλλουσα νύφη ή φιλενάδες της θα νιώσετε κι εσείς σα να βρίσκεστε σε καλλιστεία!

Κονκάρδες

Κονκάρδες σε διάφορα σχέδια για τη νύφη και τις φίλες της... διακριτικό αλλά όμορφο αξεσουάρ που θα το έχεις για πάντα σαν ανάμνηση της τελευταίας εργένικης βραδιάς σου!

Ζαρτιέρες

Το έθιμο έχει ο γαμπρός να βγάζει την ζαρτιέρα της νύφης του και να την πετάει στους φίλους του.... φανταστείτε την έκπληξη του/τους αν πετάξουν μια ζαρτιέρα που αναβοσβήνει, ή έχει πούπουλά ή κάτι ακόμα πιο πονηρό!!!!